a
Δρ. Γεώργιος Ιωαννίδης
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Διευθυντής Γυναικολογικού Κέντρου Αναπαραγωγής GONIMOTIS
Aν. Επιστημονικός Υπεύθυνος Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ

Δρ. Αλεξάνδρα Γεωργακοπούλου
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Διευθύντρια Τμήματος Υπερήχων Γυναικολογικού Κέντρου GONIMOTIS
Επιστημονική Συνεργάτης Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:    Μονής Πετράκη 5, Κολωνάκι, Αθήνα
Tηλέφωνο:    +30 210 7222442-443
Fax:                +30 210 7222615
Email:            info@gonimotis.gr

FOLLOW US

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε ραντεβού.
Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας

Home  /  Ο Χώρος μας

Οι χώροι μας

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και να μας συναντήσετε:

Στο ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ GONIMOTIS στο Κολωνάκι

ή

Στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ στο Μαρούσι.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ,  ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ GONIMOTIS

Το Μαιευτικό Γυναικολογικό κέντρο GONIMOTIS  ιδρύθηκε το 2004 στο Κολωνάκι από τους Μαιευτήρες Γυναικολόγους,  Δρ Γεώργιο Ιωαννίδη και την Δρ Αλεξάνδρα Γεωργακοπούλου και προσέφερε επί 13 συνεχή έτη πλήρεις υπηρεσίες αναπαραγωγικής γυναικολογίας, μαιευτικής και προγεννητικού ελέγχου.

Στα τέλη του 2017 το Μαιευτικό – Γυναικολογικό κέντρο GONIMOTIS  εξελίχθηκε, επεκτάθηκε σε χώρους και πλαισιώθηκε από μια ομάδα ιατρών με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μαιευτικής, γυναικολογίας, προγεννητικού ελέγχου, προηγμένης μαιευτικής υπερηχογραφίας και αντιμετώπισης της υπογονιμότητας.

Γνωρίζοντας ότι η επίσκεψη στον γυναικολόγο, είτε για τον ετήσιο έλεγχο, ή για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης ή για τη συζήτηση της υπογονιμότητας, συνοδεύεται από ανάμεικτα συναισθήματα προσμονής, προσδοκίας και κατά συνέπεια αγωνίας, δημιουργήσαμε στους νέους χώρους μας ένα περιβάλλον ηρεμίας, άνεσης και φιλικής ατμόσφαιρας.

Αυτό το κρίναμε ως απολύτως απαραίτητο μια και έχουμε να συζητήσουμε μαζί σας θέματα πολύ προσωπικά και ευαίσθητα, αλλά και να σας υποβάλλουμε σε εξετάσεις για τις οποίες τουλάχιστον νοιώθετε άβολα.

Μπορείτε να δείτε τους χώρους μας βλέποντας το album στο τέλος της σελίδας.

Σεβόμαστε το δύσκολο πρόγραμμα των πελατών μας και φροντίζουμε στις ώρες των ραντεβού να είμαστε όσο ποιο συνεπείς γίνεται.

Το ιατρείο διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Εφαρμόσαμε από το ξεκίνημα το 2004 πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των ασθενών μας και εγκαινιάσαμε έκτοτε την ηλεκτρονική αποστολή των αποτελεσμάτων (τεστ παπ, αιματολογικών εξετάσεων κλπ), τηρώντας όλους τους σύγχρονους κανόνες φύλαξης των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Διαθέτουμε σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα (δύο ψηφιακούς τετραδιάστατους 4D υπερήχους, ψηφιακό κολποσκόπιο), γραμματειακή υποστήριξη και 24ώρη ιατρική κάλυψη για επείγοντα περιστατικά.

Το κέντρο και η Δρ Γεωργακοπούλου έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Υγείας και το ΚΕΣΥ με επίσημη αδειοδότηση για την εκτέλεση Mαιευτικών και Γυναικολογικών υπερήχων (Υ7α/ΓΠ10373)

Μέσα σε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον, επί σειρά ετών, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές, σε μια διαρκή προσπάθεια μετουσίωσης της επιθυμίας σας σε πραγματικότητα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να συζητήσουμε το πρόβλημά σας.

ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ

Η μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό τη διάγνωση και αντιμετώπιση του προβλήματος της υπογονιμότητας, έχοντας να επιδείξει υψηλά ποσοστά επιτυχίας και εφαρμόζοντας παράλληλα πρωτοποριακές μεθόδους στην χώρα μας. Λειτουργεί, όπως οι μεγαλύτερες μονάδες της Ευρώπης και των Η.Π.Α., μέσα σε μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη ασφάλεια και κάλυψη στο ζευγάρι με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Το ανακαινισμένο εργαστήριο είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί δύο χειρουργεία ταυτόχρονα, τα οποία γειτνιάζουν με το εργαστήριο. Η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του εργαστηρίου ακολουθούν τα πρότυπα που πρόσφατα προτάθηκαν από την ευρωπαϊκή οδηγία 2004/23/EC καθώς και το ελληνικό προεδρικό διάταγμα ΠΔ 26/2008.

Στα πλαίσια της λειτουργείας της εντός ενός από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας παρέχει το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης ασφάλειας και άμεσης συνεργασίας με άλλα τμήματα (Μικροβιολογικό, Μοριακής Γενετικής κ.α), ενώ παράλληλα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών ψυχολογικής υποστήριξης και διατροφικής εκπαίδευσης.

Το τμήμα μας σαν μέρος του ομίλου ΥΓΕΙΑ συνεχίζει τη συνεργασία του με τα ποιό καταξιωμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, οργανώνοντας επιστημονικές ημερίδες με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων του χώρου που μας φέρνουν κοντά σε καινοτόμες τεχνικές και πρωτοποριακό εργαστηριακό εξοπλισμό.

Ο Δρ Ιωαννίδης διετέλεσε Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας Εξωσωματικής ΜΗΤΕΡΑ IVF από το 2012 έως το 2013 και από το 2015 έως το 2017. Από το 2017 ο Δρ Ιωαννίδης εντάσσεται στην ομάδα του Institute of Life Fertility Specialists και έχει την τιμή να είναι αναπληρωτής Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας Εξωσωματικής Institute of Life MHTEPA

Τι είπαν για εμάς

Σας ευχαριστούμε. Περιμέναμε τόσα χρόνια για αυτή τη στιγμή!
Εύη και Παναγιώτης 23-12-2014
Με τη δύναμη του Θεού και τον αυστηρό επαγγελματισμό και τη στήριξη του δρ Γεώργιου Ιωαννίδη φέραμε στον κόσμο τον υιό μας. Τους χρωστάμε την ευτυχία μας...
Tάσος - Ισιδώρα 14-05-2014