a
Δρ. Γεώργιος Ιωαννίδης
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Διευθυντής Γυναικολογικού Κέντρου Αναπαραγωγής GONIMOTIS
Aν. Επιστημονικός Υπεύθυνος Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ

Δρ. Αλεξάνδρα Γεωργακοπούλου
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Διευθύντρια Τμήματος Υπερήχων Γυναικολογικού Κέντρου GONIMOTIS
Επιστημονική Συνεργάτης Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:    Μονής Πετράκη 5, Κολωνάκι, Αθήνα
Tηλέφωνο:    +30 210 7222442-443
Fax:                +30 210 7222615
Email:            info@gonimotis.gr

FOLLOW US

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε ραντεβού.
Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας

Home  /  Γιατί να μας εμπιστευτείτε

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ;

Αξίζει να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας γιατί:

  • Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Ο Δρ Ιωαννίδης και η ομάδα του στην μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ, παρέχει όλο το φάσμα των τεχνικών αντιμετώπισης της υπογονιμότητας εφαρμόζοντας τεχνικές πρωτοποριακές στην Ελλάδα.

  • Το επίκεντρό μας είστε εσείς και η προσπάθειά σας να γίνετε γονείς

Εμείς βάζουμε πάνω από όλα τον παράγοντα άνθρωπο. Μας εμπιστεύεστε για τη θεραπεία σας και θεωρούμε χρέος μας να σας το ανταποδίδουμε δεσμευόμενοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  • Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και διαφανείς μαζί σας

Όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζονται με απόλυτη ειλικρίνεια και όσα σας συμβουλεύουμε είναι αληθινά. Σε κάθε βήμα της θεραπείας, σας δίνουμε όλα τα δεδομένα γραπτώς. Η διαφάνεια σε όλα τα στάδια της προσπάθειας εξωσωματικής γονιμοποίησης στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ βεβαιώνεται από την κατοχή του ISO 9001:2008 που αφορά στα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, όπως πιστοποιήθηκε από την TUV Austria.

  • Εξατομικεύουμε κάθε στάδιο της θεραπείας σας

Για εμάς, κάθε ζευγάρι που προσπαθεί για παιδί είναι ξεχωριστό, γι΄αυτό εξατομικεύουμε τις θεραπείες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και το ιστορικό του κάθε ζευγαριού. Δίνουμε προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια γι’ αυτό οι ασθενείς μας συνειδητοποιούν ότι πραγματικά δίνουμε έμφαση στις ιδιαιτερότητες της δικής τους περίπτωσης.

  • Παρέχουμε θεραπείες εφάμιλλες ή ανώτερες του εξωτερικού

Τόσο ο Δρ Ιωαννίδης, όσο και όλη η ομάδα των εμβρυολόγων στη μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ έχουν ειδικευθεί και εξειδικευτεί στην Αγγλία, την Αμερική και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, έχοντας  αποκτήσει τεράστια εμπειρία. Για το λόγο αυτό διατηρούν στενή επαφή με τα ποιό καταξιωμένα κέντρα γονιμότητας της Ευρώπης και εφαρμόζουν πρωτοποριακές τεχνικές με μοναδικό σκοπό να σας κάνουν γονείς.

  • Έχουμε υψηλά ποσοστά επιτυχίας

Είμαστε περήφανοι που έχουμε καταφέρει να έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας [link] σε κλινικές κυήσεις μετά από θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τα υψηλά επίπεδα προτίμησης των υπηρεσιών μας από όλη την Ελλάδα το αποδεικνύει.

 

  • Παρέχουμε τη μεγαλύτερη ασφάλεια για την υγεία της γυναίκας συγκριτικά με όλες τις άλλες μονάδες εξωσωματικής στην Ελλάδα

Η μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ είναι η ποιό ασφαλής μονάδα εξωσωματικής στην Ελλάδα, μια και έχει την υποστήριξη όλων των ιατρικών ειδικοτήτων του ομίλου «ΥΓΕΙΑ», του μεγαλύτερου και ποιό καταξιωμένου ομίλου υγείας στα Βαλκάνια. Με δεδομένο το υψηλό ποσοστό επιτυχίας των θεραπειών μας επικεντρωνόμαστε στην ασφάλεια της ασθενούς και των εμβρύων, παίρνοντας προληπτικά μέτρα ώστε να αποφεύγουμε πιθανές επιπλοκές στην διαδικασία της ωοληψίας, το σύνδρομο υπερδιέγερσης των ωοθηκών και τις πολύδυμες κυήσεις.

  • Μας εμπιστεύονται εκατοντάδες ζευγάρια από το εξωτερικό

Η ομάδα του Δρ Ιωαννίδη παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με τη βοήθεια του ομίλου «ΥΓΕΙΑ» επενδύουμε σε εξοπλισμό και υλικοτεχνικές υποδομές προκειμένου να έχουμε την καλύτερη ποιότητα στο εμβρυολογικό εργαστήριο. Η διασφάλιση της ποιότητας και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλείς σε εκατοντάδες ασθενείς από πολλές χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Τι είπαν για εμάς

Σας ευχαριστούμε. Περιμέναμε τόσα χρόνια για αυτή τη στιγμή!
Εύη και Παναγιώτης 23-12-2014
Με τη δύναμη του Θεού και τον αυστηρό επαγγελματισμό και τη στήριξη του δρ Γεώργιου Ιωαννίδη φέραμε στον κόσμο τον υιό μας. Τους χρωστάμε την ευτυχία μας...
Tάσος - Ισιδώρα 14-05-2014