Οι χώροι και οι υπηρεσίες μας

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και να με συναντήσετε:

Στο ιδιωτικό μου ιατρείο ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ "gonimotis" στο Κολωνάκι

ή

Στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ στο Μαρούσι.

 

ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ "gonimotis"

Το Μαιευτικό Γυναικολογικό κέντρο "gonimotis" ιδρύθηκε το 2004 στο Κολωνάκι από τους Μαιευτήρες Γυναικολόγους,  Δρ Γεώργιο Ιωαννίδη και την Δρ Αλεξάνδρα Γεωργακοπούλου και προσέφερε επί 13 συνεχή έτη πλήρεις υπηρεσίες αναπαραγωγικής γυναικολογίας και μαιευτικής και προγεννητικού ελέγχου.

Στα τέλη του 2017 το Μαιευτικό - Γυναικολογικό κέντρο  "gonimotis" εξελίχθηκε, επεκτάθηκε σε χώρους και πλαισιώθηκε από μια ομάδα ιατρών με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μαιευτικής, γυναικολογίας, προγεννητικού ελέγχου, μαιευτικής υπερηχογραφίας και αντιμετώπισης της υπογονιμότητας.

Γνωρίζοντας ότι η επίσκεψη στον γυναικολόγο, είτε για τον ετήσιο έλεγχο, ή για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης ή για τη συζήτηση της υπογονιμότητας, συνοδεύεται από ανάμεικτα συναισθήματα προσμονής, προσδοκίας και κατά συνέπεια αγωνίας, δημιουργήσαμε στους νέους χώρους μας ένα περιβάλλον ηρεμίας, άνεσης και φιλικής ατμόσφαιρας.

Αυτό το κρίναμε ως απολύτως απαραίτητο μια και έχουμε να συζητήσουμε μαζί σας θέματα πολύ προσωπικά και ευαίσθητα, αλλά και να σας υποβάλλουμε σε εξετάσεις για τις οποίες τουλάχιστον νοιώθετε άβολα.

Μπορείτε να δείτε τους χώρους μας βλέποντας το album στο τέλος της σελίδας.

Σεβόμαστε το δύσκολο πρόγραμμα των πελατών μας και φροντίζουμε στις ώρες των ραντεβού να είμαστε όσο ποιο συνεπείς γίνεται.

Το ιατρείο διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Εφαρμόσαμε από το ξεκίνημα το 2004 πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των ασθενών μας και εγκαινιάσαμε έκτοτε την ηλεκτρονική αποστολή των αποτελεσμάτων (τεστ παπ, αιματολογικών εξετάσεων κλπ).

Διαθέτουμε σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα (δύο ψηφιακούς τετραδιάστατους 4D υπερήχους, ψηφιακό κολποσκόπιο), γραμματειακή υποστήριξη και 24ώρη ιατρική κάλυψη για επείγοντα περιστατικά.

Το κέντρο και η Δρ Γεωργακοπούλου έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Υγείας και το ΚΕΣΥ με επίσημη αδειοδότηση για την εκτέλεση μαιευτικών και γυναικολογικών υπερήχων (Υ7α/ΓΠ10373)

Μέσα σε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον, επί σειρά ετών, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές, σε μια διαρκή προσπάθεια μετουσίωσης της επιθυμίας σας σε πραγματικότητα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να συζητήσουμε το πρόβλημά σας.

 

ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ

Η μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό τη διάγνωση και αντιμετώπιση του προβλήματος της Υπογονιμότητας, έχοντας να επιδείξει υψηλά ποσοστά επιτυχίας και εφαρμόζοντας παράλληλα πρωτοποριακές μεθόδους στην χώρα μας. Λειτουργεί, όπως οι μεγαλύτερες μονάδες της Ευρώπης και των Η.Π.Α., μέσα σε μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη ασφάλεια και κάλυψη στο ζευγάρι με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Το ανακαινισμένο εργαστήριο είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί δύο χειρουργεία ταυτόχρονα, τα οποία γειτνιάζουν με το εργαστήριο. Η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του εργαστηρίου ακολουθούν τα πρότυπα που πρόσφατα προτάθηκαν από την ευρωπαϊκή οδηγία 2004/23/EC καθώς και το ελληνικό προεδρικό διάταγμα ΠΔ 26/2008.

Στα πλαίσια της λειτουργείας της εντός ενός από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας παρέχει το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης ασφάλειας και άμεσης συνεργασίας με άλλα τμήματα (Μικροβιολογικό, Μοριακής Γενετικής κ.α), ενώ παράλληλα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών ψυχολογικής υποστήριξης και διατροφικής εκπαίδευσης.

Το τμήμα μας σαν μέρος του ομίλου ΥΓΕΙΑ συνεχίζει τη συνεργασία του με τα ποιό καταξιωμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, οργανώνοντας επιστημονικές ημερίδες με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων του χώρου που μας φέρνουν κοντά σε καινοτόμες τεχνικές και πρωτοποριακό εργαστηριακό εξοπλισμό.

Επί 15 συνεχή έτη είμαστε κοντά σε όλα τα ζευγάρια παρέχοντας βραδιές ενημέρωσης, ενώ από τις αρχές του 2012 παρέχουμε και την υπηρεσία MEY DAY, μια δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης και υποστήριξης των ζευγαριών από τις άρτια καταρτισμένες μαίες της μονάδος μας.

Παρέχουμε:

 • πλήρεις Γυναικολογικές και Μαιευτικές υπηρεσίες
 • προηγμένη μαιευτική υπερηχογραφία
 • προγεννητικό έλεγχος (αυχενική διαφάνεια - υπερηχογράφημα β- επιπέδου)
 • αμνιοπαρακέντηση και λήψη τροφοβλάστης
 • 24-ωρη ιατρική κάλυψη για επείγοντα περιστατικά
 • 24-ωρη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας για επείγουσες ιατρικές συμβουλές
 • πλήρη ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο και κρυπτογραφημένο αρχείο
 • καθορισμού ραντεβού μέσω διαδικτύου
 • ηλεκτρονική αποστολή αποτελεσμάτων
 • ηλεκτρονική υπενθύμιση επόμενου ραντεβού (εφόσον η ασθενής το επιθυμεί)
 • newsletter

Ο Δρ Γ. Ιωαννίδης, η Δρ Α. Γεωργακοπούλου και το επιτελείο τους μπορούν να σας στηρίξουν σε όλα τα βήματα παρακολούθησης της κύησης ή των διαδικασιών  αντιμετώπισης της υπογονιμότητας, είτε χρειάζεστε μια απλή προσέγγιση, όπως πρόκληση ωορρηξίας ή ενδομητρική σπερματέγχυση, ή μια πιο σύνθετη θεραπεία αντιμετώπισης υπογονιμότητας , όπως  χειρουργική θεραπεία (λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση) ή εξωσωματική γονιμοποίηση.

Στο μαιευτικό - γυναικολογικό κέντρο gonimotis και στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ θα έχετε πρόσβαση στις πιο αναγνωρισμένες και αποτελεσματικές θεραπείες γονιμότητας που είναι διαθέσιμες παγκοσμίως.

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την αρχική αντιμετώπιση της υπογονιμότητας μέχρι και τον τοκετό. Είμαστε αφοσιωμένοι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα μωρό.

Εάν έχετε προσπαθήσει για 12 μήνες ή περισσότερο, ή 6 μήνες αν είστε πάνω από 35 ετών, σας συνιστούμε να αναζητήσετε εξειδικευμένη συμβουλή.

Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας στο κέντρο αναπαραγωγής gonimotis.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ;

Αξίζει να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας γιατί:

 • Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Ο Δρ Ιωαννίδης και η ομάδα του στην μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ, παρέχει όλο το φάσμα των τεχνικών αντιμετώπισης της υπογονιμότητας εφαρμόζοντας τεχνικές πρωτοποριακές στην Ελλάδα.

 

 • Το επίκεντρό μας είστε εσείς και η προσπάθειά σας να γίνετε γονείς

Εμείς βάζουμε πάνω από όλα τον παράγοντα άνθρωπο. Μας εμπιστεύεστε για τη θεραπεία σας και θεωρούμε χρέος μας να σας το ανταποδίδουμε δεσμευόμενοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

 • Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και διαφανείς μαζί σας

Όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζονται με απόλυτη ειλικρίνεια και όσα σας συμβουλεύουμε είναι αληθινά. Σε κάθε βήμα της θεραπείας, σας δίνουμε όλα τα δεδομένα γραπτώς. Η διαφάνεια σε όλα τα στάδια της προσπάθειας εξωσωματικής γονιμοποίησης στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ βεβαιώνεται από την κατοχή του ISO 9001:2008 που αφορά στα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, όπως πιστοποιήθηκε από την TUV Austria.

 

 • Εξατομικεύουμε κάθε στάδιο της θεραπείας σας

Για εμάς, κάθε ζευγάρι που προσπαθεί για παιδί είναι ξεχωριστό, γι΄αυτό εξατομικεύουμε τις θεραπείες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και το ιστορικό του κάθε ζευγαριού. Δίνουμε προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια γι’ αυτό οι ασθενείς μας συνειδητοποιούν ότι πραγματικά δίνουμε έμφαση στις ιδιαιτερότητες της δικής τους περίπτωσης.

 

 • Παρέχουμε θεραπείες εφάμιλλες ή ανώτερες του εξωτερικού

Τόσο ο Δρ Ιωαννίδης, όσο και όλη η ομάδα των εμβρυολόγων στη μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ έχουν ειδικευθεί και εξειδικευτεί στην Αγγλία, την Αμερική και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, έχοντας  αποκτήσει τεράστια εμπειρία. Για το λόγο αυτό διατηρούν στενή επαφή με τα ποιό καταξιωμένα κέντρα γονιμότητας της Ευρώπης και εφαρμόζουν πρωτοποριακές τεχνικές με μοναδικό σκοπό να σας κάνουν γονείς.

 

 • Έχουμε υψηλά ποσοστά επιτυχίας

Είμαστε περήφανοι που έχουμε καταφέρει να έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας [link] σε κλινικές κυήσεις μετά από θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τα υψηλά επίπεδα προτίμησης των υπηρεσιών μας από όλη την Ελλάδα το αποδεικνύει.

 

 • Παρέχουμε τη μεγαλύτερη ασφάλεια για την υγεία της γυναίκας συγκριτικά με όλες τις άλλες μονάδες εξωσωματικής στην Ελλάδα

Η μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ είναι η ποιό ασφαλής μονάδα εξωσωματικής στην Ελλάδα, μια και έχει την υποστήριξη όλων των ιατρικών ειδικοτήτων του ομίλου «ΥΓΕΙΑ», του μεγαλύτερου και ποιό καταξιωμένου ομίλου υγείας στα Βαλκάνια. Με δεδομένο το υψηλό ποσοστό επιτυχίας των θεραπειών μας επικεντρωνόμαστε στην ασφάλεια της ασθενούς και των εμβρύων, παίρνοντας προληπτικά μέτρα ώστε να αποφεύγουμε πιθανές επιπλοκές στην διαδικασία της ωοληψίας, το σύνδρομο υπερδιέγερσης των ωοθηκών και τις πολύδυμες κυήσεις.

 

 • Μας εμπιστεύονται εκατοντάδες ζευγάρια από το εξωτερικό

Η ομάδα του Δρ Ιωαννίδη παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με τη βοήθεια του ομίλου «ΥΓΕΙΑ» επενδύουμε σε εξοπλισμό και υλικοτεχνικές υποδομές προκειμένου να έχουμε την καλύτερη ποιότητα στο εμβρυολογικό εργαστήριο. Η διασφάλιση της ποιότητας και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλείς σε εκατοντάδες ασθενείς από πολλές χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Φωτογραφίες
Popup_close
Popup_days_calc_el

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να υπολογίσετε τις επόμενες γόνιμες ημέρες σας.


Popup_close
Popup_birth_calc_el

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να υπολογίσετε την ημερομηνία τοκετού.