Προετοιμασία για έναρξη θεραπείας

Όταν ληφθεί η απόφαση για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης θα συναντηθείτε εσείς και ο σύντροφός σας με τον Δρ Ιωαννίδη στη Μονάδα Εξωσωματικής του ΜΗΤΕΡΑ για να σας δωθούν πλήρεις οδηγίες, να συνταγογραφηθούν τα φάρμακα στο ασφαλιστικό σας ταμείο και να συναντηθείτε με το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό που θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Θα λάβετε γραπτώς το εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προκειμένου να μην γίνει κάποιο λάθος στην χορήγηση των ενέσεων.

Οι εξειδικευμένες μαίες της μονάδος θα σας δείξουν όλα τα φάρμακα και την τεχνική για να κάνετε τις ενέσεις μόνες σας. Τα φάρμακα χορηγούνται με μικρές ενέσεις τύπου ινσουλίνης ή με τη μορφή πένας πολλαπλών χρήσεων. Θα ενημερωθείτε επίσης για όλες τις έγγραφες συγκαταθέσεις που, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει να υπογράψετε. Θα ενημερωθείτε επίσης για την προετοιμασία που πρέπει να έχετε πριν την ωοληψία.

Σας προτείνουμε το ραντεβού αυτό να το παρακολουθήσετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας προκειμένου να μειωθούν οι πιθανότητες λάθους.

Μάθετε περισσότερα για τα φάρμακα και πρωτόκολλά διέγερσης των ωοθηκών

Popup_close
Popup_days_calc_el

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να υπολογίσετε τις επόμενες γόνιμες ημέρες σας.


Popup_close
Popup_birth_calc_el

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να υπολογίσετε την ημερομηνία τοκετού.